Sunmay Leaf™ – Red

Sunmay Leaf™ uređaj za čišćenje lica posebno je dizajniran u skladu s konturama vašega lica. Nakon što temeljito očisti vaše lice, druga strana uređaja omogućit će vam ugodnu masažu za još bolje djelovanje seruma i krema.

Značajke proizvoda:

15 izmjenjivih programa čišćenja lica

IPX5 razina vodootpornosti

FDA silikon – antibakterijski

7000 vibracija u minuti

Ugrađena punjiva baterija, dolazi s USB kabelom za jednostavno punjenje

Pogodno za sve tipove kože lica

49,00 

Opis

NAPREDAN SONIČNI UREĐAJ ZA ČIŠĆENJE LICA – Vanjski dio je od FDA odobrenog silikona te  pruža najmekše i najnježnije čišćenje i masažu lica, sigurno i bez iritacija za sve tipove kože: normalne, suhe, osjetljive i masne! SUNMAY uređaj za čišćenje lica vaš je ključ zdravije i ljepše kože.

POMLAĐENA I ZDRAVIJA KOŽA – Mekane silikonske niti u kombinaciji sa zvučnim vibracijama 7000 puta u minuti pružaju dublje čišćenje od pranja rukom. Lako je ukloniti šminku, nečistoće, masnoću i mrtve stanice! Također će smanjiti vidljivost pora, finih linija i pružiti piling vašoj kožu kako bi koži vratili čvrstoću i elastičnost.

ČIŠĆENJE I MASAŽA – Posebna strana uređaja namijenjena je za vibracijsku masažu lica. Pomoću posebnih silikonskih niti pomaže u apsorpciji seruma i krema kako bi koža bila njegovana i zdrava.

PRILAGODITE INTEZITET ČIŠĆENJA – Birajte između 15 različitih programa vibracija, tako da možete kontrolirati intenzitet čišćenja i stvoriti savršen ritual čišćenja za svoje lice. Uređaj za čišćenje lica pauzira se svakih 20 sekundi kako bi osigurao da je svako područje vašeg lica očišćeno. U kombinaciji s vašim dnevnim proizvodima za njegu kože, čišćenje kože može se postići brže i učinkovitije.

PRAKTIČAN I PUNJIV – Oblikovan poput lista, praktičnim dizajnom olakšava držanje i  dosezanje uskih dijelova kao što je područje oko nosa. Lagan i kompaktan tako da ga možete ponijeti svuda sa sobom. Čišćenje lica jednim uređajem, bez potrebe mijenjanja glave uređaja. Opremljen standardnim mikro USB priključkom za punjenje koji se omogućuje jednostavno punjenje.

 

NAPOMENE:

Sunmay Leaf uređaj je vodootporan prema IPX5 standardu, ali pazite da je vaš priključak za punjenje ispravno pokriven kada ga koristite.

Vrijeme punjenja: 30-60 min

Jamstvo na uređaj je 12 mjeseci. Slobodno nas kontaktirajte ako imate bilo kakvih pitanja.

 

Paket uključuje:

1 x uređaj za čišćenje lica

1 x USB kabel za punjenje

1 x korisnička uputa

1 x poklon kutija